Dodon despre Blocul Comuniștilor și Socialiștilor: Ne vom axa pe soluții concrete și vom opera mai puțin cu argumente false contra candidaților noștri

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va face o campanie electorală calitativă și curată, fără argumente false și știri contrafăcute, așa cum operează oponenții politici de pe dreapta eșichierului politic. Asigurarea vine din partea liderului fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță și se conține într-un interviu acordat de acesta postului de radio Europa Liberă.

„Ne vom axa pe soluții concrete și vom opera mai puțin cu argumente false contra candidaților noștri. Ne obligăm să facem o campanie electorală bună, calitativă, curată și frumoasă”, a declarat Corneliu Furculiță.

Declarația fruntașului socialist vine la doar o zi după ce șeful statului, Maia Sandu, lider neformal al Partidului Acțiune și Solidaritate, a lansat o informație neprobată la un post privat de televiziune, despre o pretinsă filare a familiei sale de către MAI. Ulterior, PSRM a sesizat SIS, Procuratura Generală și SPPS să investigheze această presupusă filare  și au solicitat organelor abilitate să stabilească cine, când și care din membrii familiei lui Sandu sunt supuși riscului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.