Liderii Partidului Acțiune și Solidaritate nu sunt deranjați de implicarea unor candidați PAS la funcția de deputat în acțiuni ilegale

Liderii Partidului Acțiune și Solidaritate nu sunt deranjați de faptul că în spațiul public apar tot mai multe informații despre implicarea unor candidați PAS la funcția de deputat în acțiuni ilegale. Președintele interimar al formațiunii, Igor Grosu, s-a referit, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TV 8, la cazurile Natei Albot și a lui Dumitru Alaiba, ambii vizați într-o serie de dezvăluiri făcute de fostul șef interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, actualmente lider al Partidului Acasă Construim Europa (PACE).

Igor Grosu a declarat că Dumitru Alaiba nu se va retrage de pe listt electorală a PAS, așa cum a făcut anterior Nata Albot, deoarece declarațiile lui Cavcaliuc nu ar fi credibile. În opinia lui Grosu, faptul că unii candidați, inclusiv Dumitru Alaiba, ar fi vizați în dosare penale nu reprezintă o problemă pentru formațiune. “Și ce dacă omul are dosar penal? E firesc să ai niște procese judiciare, care durează ani de zile”, a declarat Igor Grosu.

Amintim că în ultimele zile au apărut mai multe informații în presă despre implicarea unor candidați PAS la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în scandaluri de corupție. Ultima de acest gem o vizează pe Victoria Cazacu, numărul 59 de pe lista electorală a formațiunii. Astfel, în 2009, pe când a deținut o funcție de răspundere în Direcția raională de Învățământ Ocniţa, Cazacu a fost acuzată că cere mită pentru a facilita oferirea gradelor didactice.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.