Lidera PAS amenință cu judecata o instituție de media. Vezi motivul

Lidera PAS, Maia Sandu, se răfuiește cu presa incomodă. Aceasta amenință cu judecata, după ce portalul de știri primul.md a publicat un material în care se spune că Maia Sandu este pentru vânzarea pământurilor moldovenești cetățenilor străini. Lidera PAS neagă aceste informații.

De menționat că în acest material jurnaliștii au citat declarația deputatului PSRM Nicolae Pascaru. Socialistul a scris pe Facebook că în 2019, premierul Maia Sandu s-a înțeles cu investitorii străini asupra oferirii dreptului de vânzare-cumpărare a terenurilor cu destinație agricolă persoanelor juridice cu statut social străin integral sau parțial.

Deputatul a publicat pagini din Cartea Albă a investitorilor, în care se conțin propunerile oamenilor de afaceri străini pentru a îmbunătăți climatul investițional din Republica Moldova și care au fost susținute de premierul Maia Sandu.

În document scrie negru pe alb că legislația națională trebuie modificată în așa fel încât să le fie permisă străinilor procurarea terenurilor agricole în Republica Moldova. Atunci Maia Sandu a declarat că va realiza recomandările din Cartea Albă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.