Lider unionist: PAS nu va păcăli niciun unionist!

Unul dintre liderii unioniștilor, președintele Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, atacă partidul Maiei Sandu. Într-o postare pe Facebook, acesta a scris că liderii PAS le dau indicații cum să acționeze în cadrul alegerilor. Munteanu spune că astfel de practici avea doar Vlad Plahotniuc.

“Unionism cu voie de la „poliție”. În cadrul mai multor emisiuni TV, domnul deputat PAS Mihai Popșoi a dat sfaturi (aproape indicații) unioniștilor privind organizarea în alegerile parlamentare anticipate, anterior același lucru l-au făcut mai mulți fruntași ai acestui partid.

Deputatul Mihai Popșoi vrea “unionism cu voie de la PAS”, după cum a fost și “unionism cu voie de la Plahotniuc”. Însă românii basarabenii nu au nevoie de aprobarea PAS pentru a-și afirma identitatea națională și voința de Unire cu România. De fapt dl Popșoi vrea doar să atragă electoratul unionist, dar degeaba se străduie, unioniștii nu vor accepta opțiunea electorală, ce predică “moldovenismul civic”, în locul identității românești, “neutralitate și statalitate”, în locul aderării la UE și NATO!, prin Unirea cu România. Între moldovenismul civic a lui Plahotniuc, Dodon și Popșoi nu e nicio diferență, de aceea PAS nu va păcăli niciun unionist”, scrie Munteanu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.