Află legăturile dintre președintele Maia Sandu și compania, care din nou a majorat prețurile la carburanți

Angajații companiei petroliere “Bemol”, care azi din nou a scumpit benzina, se află în lista finanțatorilor Maiei Sandu. Potrivit unei investigații realizate de Ziarul de Gardă, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2020, sume substanțiale au intrat în bugetul candidatei PAS din partea mai multor angajați ai companiei.

“Printre care contabili, manageri, persoane din conducerea „Bemol”, precum Arcadie Lopotenco – director executiv și Mariana Solomon – directoare financiară, care au virat câte 23,8 mii de lei în bugetul candidatei. Mariana Solomon ne-a comunicat că donația îi aparține și că a susținut-o pe Maia Sandu în calitate de persoană fizică. Cât privește celelalte donații primite în număr mare de la angajații „Bemol”, Mariana Solomon a precizat că nu se poate pronunța sau oferi detalii”, scriu jurnaliștii de la Ziarul de Gardă.
Precizăm că una dintre cele mai mari rețele de benzinării din țară a scumpit azi carburanții. Prețul unui litru de benzină cu cifra octanică 95 a ajuns să fie de 20 de lei, cu 45 de bani mai mult. Ultima scumpire a fost acum 10 zile. Este a opta scumpire din decembrie 2020, după ce Maia Sandu a devenit președinte, iar prețul la benzină a crescut cu aproape 5 lei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.