La Vadul lui Vodă se desfășoară un training de două zile în cadrul Școlii Superioare de partid a PSRM

La Vadul lui Vodă se desfășoară un training de două zile în cadrul Școlii Superioare de partid a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Evenimentul este organizat pentru reprezentanții secțiilor ideologice ale Organizațiilor Teritoriale ale PSRM din întreaga țara.

Participanții la instruire sunt divizați în două grupuri, fiecare urmând să fie instruit în astfel de domenii precum: bazele activității ideologice, activitatea pe rețelele de socializare, scrierea comunicatelor de presă, colaborarea cu mass-media și cu autorităţile locale, brandingul, retorica, comunicarea non-verbală și cea activă, organizarea campaniilor electorale și a sondajelor.

Lecțiile sunt citite de către reprezentanții PSRM și PCRM și alți specialiști din domeniile respective. În debutul evenimentului, Vlad Batrîncea, Secretarul Executiv al Partidului Socialiştilor, s-a adresat către cei prezenți cu un mesaj de salut în cadrul căruia a remarcat actualitatea și importanța lansării Școlii, urându-le tuturor succes și rezultate palpabile.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.