La anticipate Usatîi va declara că este de stânga, în realitate va fura voturi pentru a le atribui pe masa dreptei, spune un lider PSRM

Liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, susține că Partidul Nostru, condus de Renato Usatîi, pregătește o mare înșelătorie pentru electoratul său la anticipate. Deputatul a afirmat, la NTV Moldova, că Usatîi va minți din nou alegătorii săi la parlamentare așa cu a făcut-o în campania prezidențială.

Potrivit lui Furculiță, Usatîi va momi electoratul său cu lozinci de stânga, iar dacă va accede în Parlament va bate palma cu PAS, care este o formațiune de dreapta.

”Va fi o tentativă de ducere în eroare a electoratului și acest lup în blană de oaie va fi partidul numit nereușit ”Partidul Nostru”, care se va declara că este un partid de stânga, dar în realitate va servi pentru a fura aceste voturi și a le atribui pe masa dreptei. Este o tactică care a funcționat în cadrul alegerilor prezidențiale și identic va fi aplicată și la alegerile parlamentare. Veți vedea că acest partid se va lansa în campania electorală cu lozinci de stânga, după care, dacă va trece în Parlament, el va face o coaliție cu partidul de dreapta”, a declarat Corneliu Furculiță.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.