Jurnalist unionist, despre vizita lui Andrei Năstase la Moscova: este un politician incompetent, iresponsabili, este un pămpălău

Liderul PPDA, Andrei Năstase, și-a developat profilul de politician incompetent și iresponsabil, atunci când a declarat că va cere sprijinul Moscovei în războiul cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Opinia a fost exprimată de jurnalistul unionist Ion Mischevca, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Publika TV, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

„El singur se developează. Ce fel de politician este dl Năstase? Este un politician incompetent, iresponsabil, este un pămpălău. El chiar nu are viitor. Dacă viitorul lui este pur și simplu să se răzbune, cred că n-o să-i reușească, chiar și cu ajutorul Moscovei», a declarat Ion Mischevca.

În opinia jurnalistului citat, întreaga ideologie a PPDA este concentrat pe o vendetă personală cu Vlad Plahotniuc.

„Toată ideologia partidului său este concentrată pe o vendetă personală cu Vlad. Plahotniuc. Ce fel de om trebuie să fii ca, în Săptămâna Luminată, să faci asemenea anunțuri, să mergi cu jalbă la Moscova, unde se știe foarte bine cât de oligarhic este regimul. Și tu vii după aceea și propui dezoligarhizarea R. Moldova?! Să fim serioși”, a mai spus Mischevca.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.