Jurnal TV continuă șirul de minciuni despre Plahotniuc. Vezi reacția PDM

Partidul Democrat (PD) infirmă faptul că astăzi, în cadrul unei reuniuni de la Complexul „Vatra”, s-a convenit asupra unei ample manifestații pentru data de 5 iunie curent, în cadrul căreia democrații „să forțeze” numirea lui Vlad Plahotniuc în funcția de premier, transmite stiridinmoldova.md cu referire la ziarulnational.md.

Solicitat să comenteze dacă sunt adevărate cele vehiculate în spațiul public, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gămurari, a declarat că la Complexul „Vatra” nu s-a vorbit despre funcții.

„În legătura cu știrile mincinoase promovate de Jurnal și Unimedia, facem precizarea că la „Vatra” tinerii PDM s-au distrat. Nu s-a discutat despre funcții și alte falsuri promovate de presa de propagandă. Obsedații de funcții trebuie căutați la PAS și PPDA, cei pe care îi servesc acești propagandiști. Acest fake news vine după ce zilele trecute propagandiștii opoziției s-au făcut de râs cu alte falsuri promovate zilele anterioare, în legătura cu starea de sănătate a liderului PD”, a declarat Gămurari pentru Ziarul NAȚIONAL.

De asemenea, democratul a ținut să precizeze că cei care au lansat „știrea mincinoasă”, nici nu l-au sunat pentru a cere lămuriri.

Gămurari a subliniat că la „Vatra” a avut loc forumul Organizației de Tineret a PD, iar cei prezenți s-au simțit foarte bine.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.