Juristul Ion Dron, despre avizul Comisiei de la Veneția: O revenire pentru a pune în normalitate câteva lucruri guvernare M. Sandu

Avizul Comisiei de la Veneția pe marginea amendamentelor la Legea procuraturii, este o tentativă de revenire a Instituțiilor Europene în Republica Moldova. De această părere este juristul Ion Dron.

“O revenire pentru a pune în normalitate câteva lucruri după 5 luni de guvernare a M. Sandu și partidul. (A nu se confunda, la caz, instituțiile europene cu unii birocrații de acolo, care au fost și sunt aici dar absenți deocamdată.)
După prima repriză, între apucăturile M. Sandu de a guverna fără Constituție și Instituțiile Europene, scorul este de 1:1. Urmează a doua repriză.

Va pune M. Sandu în aplicare recomandările Comisie de la Veneția și în care măsură? Adică, cine vor câștiga Procuratura pusă în joc până la urmă? Standardele și Instituțiile Europene sau M. Sandu cu antrenorii ei din spate?

Depinde. În prima repriză Ambasadorul UE de la Chișinău a jucat de partea M. Sandu și a partidului. Rămâne de văzut de partea cui va juca și în repriza care urmează. Să urmărim atent”, a scris Dron pe Facebook.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.