JENANT: Directorul Centrului de Investigații Jurnalistice din Moldova distribuie postările unor trolli deconspiraţi ai binomului PAS-PPDA

Directorul Centrului de Investigații Jurnalistice din Moldova (CIJM), Cornelia Cozonac, a uitat de deontologia profesională şi s-a apucat să distribuie postările unor trolli deconspiraţi ai binomului PAS-PPDA. Blogerul Daniel Hacină face trmitere, într-un articol publicat pe Platforma VoxPublika, la binecunoscutul troll Andrei Petică, devenit cunoscut după ce internauții au demonstrat că acesta a furat identitatea interpretului roman Cristi Nistor.

„Probabil Cornelia a uitat că pe lângă talibanii care sunt gata să asalteze instituții la comandă mai sunt și oameni adecvați care n-au uitat încă cu ce ar trebui să se ocupe un ONG și a decis să distribuie postarea unui TROLL #ACUMist developat încă în 2018. Numele adevărat al acestui troll este Andrei Petică și este originar din Dubăsari, Molovata Nouă. Chiar dacă furtul identității a fost descoperit și scandalul a trecut Prutul, ajungând până la Cristi Nistor, căruia i-a fost furată identitatea”, scrie Dani4el Hacina.

Acesta se întreabă dacă şi finanţatorii CIJM ştiu de faptul că directoarea instituţiei face partizanat politic.

„Probabil o să primesc reproșuri că vezi, este un atac la independența presei. Și totuși, mie-mi este foarte interesant dacă finanțatorii lor cunosc și sunt de acord că cei de la CIJM fac partizanat politic în loc să dezvolte ceva în Republica Moldova”, conchide bloggerul citat.

Dupa ce internauţii au scos în evidenta ipocrizia susţinatorului pretins independent al binomului PAS-PPDA, Cornelia Cozonac a sters postarea trolului.

Share this Post!

Related post

0 Comment