Vizită de prezentare, la sediul IGPF noul ofițer de legătură olandez

La sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră s-a aflat într-o vizită de curtoazie noul ofițer de legătură olandez pe probleme de poliție din cadrul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la București, domnul Eddy Assens.

În debutul întâlnirii cu șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, au fost adresate felicitări oficialului olandez cu numirea sa în noua funcție, fiind exprimată dorința de a dezvolta un proces durabil de colaborare care să acționeze în realizarea intereselor și scopurilor comune, bazate pe încredere și susținere reciprocă.

La rândul său, domnul Eddy Assens și-a exprimat susținerea și implicarea sa pentru o continuă evoluție a relațiilor de cooperare prin optimizarea rezultatelor și ajustarea atribuțiilor Poliției de Frontieră la standardele internaționale.

Totodată, oaspetele a fost familiarizat cu responsabilitățile și activitatea de bază a instituției de frontieră, inclusiv a fost prezentat nivelul de conlucrare în domeniul de activitate cu alte state ale Uniunii Europene și organizații internaționale.

La finalul întrevederii, părțile au punctat subiecte ce țin de activitatea PF regională cât și internațională, reliefând convergența pozițiilor de a avea o comunicare eficientă care va contribui la consolidarea cooperării bilaterale pe segmentele de interes comun.

Share this Post!

Related post

0 Comment