Irina Rimes lansează videoclipul piesei „În palme”

Irina Rimes lansează videoclipul piesei „În palme”, o melodie care vorbește despre rămășițele unei relații intense. Vizualul poetic, dar în același timp minimalist, evidențiază durerea care rămâne după despărțire. Clipul a fost filmat la Istanbul, iar geometria clădirilor, cadrele arhitecturale și jocurile de lumini creează un univers unic, rupt dintr-un film atemporal despre singurătate si regrete, transmite stiridinmoldova.md.

Irina a povestit: „În palme cred că este singura piesă scrisă în ultimii doi ani în care nu vorbesc despre mine sau despre trecutul meu. Piesa a fost creată într-o sesiune cu Alex Cotoi, la care am lucrat alături de Denis (The Motans), ce a compus refrenul și prerefrenul. A fost una dintre cele mai productive întâlniri ale noastre. Mă bucur ca într-un final această piesa și-a găsit locul și timpul potrivit în linia mea de lansări.”

Irina a rămas fidelă stilului ei vestimentar pentru acest videoclip, alternând hainele colorate și supradimensionate cu cele negre, mulate, din latex. Artista apare în ipostaze inedite, suave, nud, aducând o notă de erotism videoclipului.

Irina este o cântăreață sensibilă care aduce întotdeauna emoții profunde prin melodiile ei. Primul ei single, „Visele”, a fost numărul unu în toate Top Chart-urile din România timp de 3 luni și a obținut un premiu pentru cel mai bun debut al anului la Radio România Music Awards în 2017. Pe YouTube, videoclipul are peste 16 milioane vizionări.

2018 marchează debutul Irinei ca antrenor la „Vocea României” și lansarea celui de-al doilea album, „Cosmos”, o colecție de 12 cântece lansate sub forma unui album-carte. Acesta conține un set de poezii scrise chiar de Irina și o serie de fotografii exclusive. „Nu știi tu sa fii bărbat”, single-ul de pe album a fost extrem de apreciat atât de public, cât și de industria muzicală și a avut peste 13 milioane de vizualizări.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.