Ion Ceban: Reprezentanți ZTM din Lublin, în vizită de lucru la Chișinău. Care este scopul

Reprezentanți ai Autorității de Transport Public (ZTM) din Lublin, Polonia, se află într-o vizită de lucru la Chișinău, în perioada 24-29 octombrie curent.

Potrivit primarului general Ion Ceban, din componența delegației fac parte Grzegorz MALEC – directorul general al ZTM Lublin; Sławomir PODSIADŁY – directorul general-adjunct, Rafal TARNAWSKI – specialist în domeniul transportului public.

„Pe parcursul acestor zile, reprezentanții ZTM vor vizita instituțiile publice și întreprinderile municipale de transport public și vor oferi instruire angajaților acestora. Scopul principal al vizitei este transferul de experiență și expertiză precum și de bune practici pentru o gestionare mai eficientă a transportului public urban”, a declarat edilul.

Ceban spune că vizita de studiu este organizată în cadrul proiectului „MOVE IT like Lublin” – inițiativă de dezvoltare durabilă a transportului public din municipiul Chișinău, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Primăria municipiului Chișinău.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.