Ion Ceban, disponibil să colaboreze activ cu autoritățile de la București

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, este disponibil să colaboreze activ cu autoritățile de la București, pentru implementarea unor proiecte utile pentru locuitorii Capitalei moldovenești. Declarația se conține într-o postare pe Facebook, după mai multe întrevederi în Capitala României, între care și cu viceprimarul general de București, Aurelian Bădulescu, transmite stiridinmoldova.md.

«Am mulțumit pentru deschidere și aprecierea oficialilor, dar și pentru multiplele proiecte implementate de România în Republica Moldova, începând cu reparația grădiniților dar și altele în diverse domenii. Am reiterat disponibilitatea de a colabora și am primit și un răspuns pozitiv în acest sens», a scris Ion Ceban.

Acesta a prezentat și invitația specială a primarului de București, Gabriela Firea, de a vizita capitala României. Ion Ceban a spus că nu a avut preconizată o întrevedere cu Firea, dar va reveni la București în perioada imediat următoare.

«Ne propunem să revenim la București în perioada imediat următoare, unde ne preconizăm să organizăm și o Serată a Chișinăului la București. În următoarele săptămâni, grupe de specialiști vor merge pentru a face schimb de experiențe în diverse domenii. În cel mai scurt timp vom stabili o agendă comună de priorități și o foaie de o parcurs pentru anul 2020. Prea mult Chișinăul a fost dezbinat pe criterii politice și reiterez poziția mea fermă, voi fi primarul tuturor locuitorilor», se mai conține în postarea lui Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.