Interpreta Rihanna va deveni mămică

Ultimele imagini cu Rihanna, care au apărut în internet sunt de-a dreptul uimitoare. Vedeta apare cu burtica mai proieminentă decât alte dăți, iar fanii au și început deja să o felicite pentru faptul că, curând va deveni mămică. Interpreta nu a recunoscut oficial că este însărcinată, dar declarațiile pe care le-a dat la un eveniment duc cu gândul că aceasta, chiar ar putea fi însărcinată, transmite stiridinmoldova.md.

Încă nu este o confirmare a sarcinii Rihannei, dar, la fel de bine, nu există nici infirmarea zvonului că vedeta e pe punctul de-a deveni mamă. Tot ce se cunoaște este  că însăşi cântăreaţa a anunţat, la Diamond Ball, că va da naştere unei femei de culoare.

„Sunt o femeie de culoare. M-am născut dintr-o femeie neagră, care s-a născut şi ea dintr-o femeie neagră, care s-a născut, la rândul ei, dintr-o femeie neagră, iar eu voi da naştere unei femei negre. Mama mea este un exemplu incredibil care arată cum să treci peste obstacolele vieții. Sunt sigură că lecțiile pe care le știe ea, vin de la mama ei, iar eu la rândul meu voi transmite aceste lecții mai departe”, a spus vedeta.

Comentariul divei de 31 de ani n-a trecut neobservat, fanii ei începând deja să sărbătoarească şi să o felicite pentru noua etapă din viaţa ei. Rihanna este într-o relaţie cu miliardarul Hassan Jameel şi pare mai fericită ca oricând, aşadar premisele unei sarcini nu par atât de deplasate.

Rihanna nu a confirmat faptul că ar fi însărcinată după evenimentul cu pricina, însă cele mai recente imagini cu ea ne dau de gândit. În timpul mini-concertului susţinut de ea cu în cadrul Diamand Ball, se vede cu ochiul liber un abdomen mai proeminent al divei, iar felul în care a pozat RiRi este destul de explicit. Diva şi-a mângâiat abdomenul pe covorul roşu sau l-a ascuns cu mânile, iar pe scenă se putea vedea din profil o burtică ce poate fi de gravidă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.