Interpretă INNA își lansează propria revistă, INNAMag

O nouă revistă online în România, un vis devenit realitate pentru artista INNA, care anunță lansarea INNAMag. Propriul jurnal online, unde aceasta scrie despre oameni dragi pe care îi respectă, despre lucruri pe care le apreciază și pe care le recomandă, împărtășește multe fotografii realizate de-a lungul timpului, povestește despre experiențele sale în jurul lumii, dar și multe alte surprize, transmite stiridinmoldova.md.

„Hei, party people! Lucrez de mult timp la acest proiect și mă bucur să vă prezint INNAMag. Get the party started și hai să descoperiți primul număr, Summer Never Ends, cu două interviuri surpriză și un nou shooting. Have FUN!”, a spus INNA.

Primul număr al revistei conține un interviu exclusiv cu fotograful Edward Aninaru, cel care a realizat și shooting-ul de copertă, călătorie alături de INNA „înconjurul lumii într-o lună”, România văzută prin ochii artistei, recomandările ei pe diverse subiecte, dar și un quiz cu nimeni alta decât ANTONIA.

Pentru cel de-al doilea număr al revistei, INNA își propune să introducă o rubrică specială, prin care fanii pot alege subiectul pe care aceasta să îl abordeze! Astfel, aceștia pot trimite ideile lor la adresa [email protected], iar artista va alege tema!

Anul acesta, INNA a lansat albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, chiar de artistă și produs de David Ciente, alături de care a mai colaborat pentru „Ruleta”, „Gimme Gimme” și „Nirvana”. Albumul a fost lansat de Global Records în colaborare cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.