Internauții tratează ironic declarațiile lui Năstase, în care s-a plâns că salariul de deputat este prea mic

Internauții tratează ironic declarațiile lui Andrei Năstase, în care s-a plâns în studioul Nataliei Morari că salariul de deputat este unul prea mic și nici nu-i va permite să-și acopere cheltuielile personale, asta deși nu a explicat cum s-a descurtat în toți acești ani în care declara că este oficial șomer, transmite stiridinmoldova.md.

„Orgoliosul, prostul satului, îngâmfatul și neliniștitul Andrei Nastase s-a plâns în studioul Nataliei Morari că salariul de deputat este unul prea mic și nici nu-i va permite să-și acopere cheltuielile personale”.

Bloggerul Corneliu Gandrabur a scris o postare în care menționează că Năstase „va ridica lunar un salariu cât pensia a minim 15 bătrâni de la țară, plus și indemnizația pe care o va încasa de la Stat pentru „succesele” electorale, bani care vor ajunge tot în buzunarele sale sub formă de salariu pentru conducerea partidului”.

Astfel, Gandrabur îndeamnă moldovenii să jertfească câte un leu pentru „săracul” Năstase, care are nevoie de baniâ

„În acest context, eu le-aș recomanda moldovenilor să lase Notre-Dame și să doneze câte un leu pentru Andrei. Omul are nevoie de bani, pentru întreținerea caselor din Moldova și Germania, mașinile scumpe, familia care se lefăie departe de țară și în banii jefuiți de acest individ de la BEM și AirMoldova împreună cu nașul său Țopa” scrie bloggerul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.