Intellect Group publică rezultatele sondajului lunar “Rating Politic”

Compania Intellect Group a publicat rezultatele sondajului lunar “Rating Politic”, evidențiind performanțele politicienilor și dinamica lor în contextul mediatic din Republica Moldova. Studiul, care a implicat experți din 20 de țări, a evaluat activitatea politică, ratingul liderilor și temele dominante în spațiul public.

Maia Sandu se află în fruntea clasamentului cu un rating de 6,5 puncte, înregistrând o ușoară scădere de 1,0 puncte în ultima perioadă. Pe locul al doilea se situează Igor Dodon, cu o creștere de 0,5 puncte, atingând 6,0 puncte în ratingul său. Ion Cheban și Irina Vlah ocupă locul al treilea, amândoi cu 5,5 puncte, dar cu schimbări semnificative în scădere și, respectiv, creștere.

Renato Usatîi completează topul cu 5,0 puncte, menținându-și ratingul stabil în ultima perioadă.

În ceea ce privește dinamica ratingului, Andrei Năstase și Vasile Tarlev au înregistrat o creștere notabilă de 1,5 puncte fiecare, datorită inițiativelor lor politice active. În contrast, Igor Grosu a suferit o scădere bruscă de 2,0 puncte, posibil ca urmare a expunerii negative în media și a diminuării suportului public.

Aceste date reflectă starea actuală a scenei politice din Moldova și pot ajuta la dezvoltarea unor strategii de comunicare eficiente pentru organizațiile și liderii politici.

Rezultatele complete ale studiului pot fi urmărite aici.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.