Inițiativă deosebită din partea lui Ilan Șor, devenită tradiție: Start excursiilor gratuite la OrheiLand pentru copiii din întreaga țară

Bucurie mare pentru copiii din Republica Moldova. Echipa lui Ilan Șor a dat start excursiilor pentru cei mici, la cel mai mare parc de distracții gratuit din țară – OrheiLand. Primii care au profitat de această ocazie minunată sunt micuții din raionul Orhei și municipiul Bălți.

Aceștia au avut parte de o zi ca în poveste: au mers la circ, s-au distrat alături de animatori, au profitat de atracții gratuite, inclusiv la patinoarul imens. De asemenea, organizatorii evenimentului au oferit cadouri: atât celor mici, cât și maturilor.

Inițiativa de a oferi aceste excursii gratuite vine în sprijinul copiilor din întreaga țară, oferindu-le ocazia de a se distra și de a crea amintiri frumoase într-un mediu sigur și plin de distracție.

Copii și părinții s-au arătat încântați de această oportunitate unică, care le-a fost oferită de către echipa lui Ilan Șor, fiind profund impresionați și recunoscători.

,,Suntem foarte recunoscători pentru această inițiativă de a oferi copiilor noștri ocazia de a se distra și de a crea amintiri frumoase într-un mediu sigur. Este minunat să vedem zâmbetele pe chipurile lor și să știm că se bucură de această experiență”, a spus un părinte.

,,Este o oportunitate unică pentru copiii noștri de a explora și de a se distra într-un parc de distracții atât de mare și gratuit. Suntem încântați că putem să le oferim această experiență și să le vedem bucuria pe chipurile lor”, a menționat o mamă.

,,Este minunat să vedem cum copiii noștri se distrează și se bucură de aceste excursii gratuite. Este o ocazie perfectă pentru ei de a se relaxa și de a se distra într-un mediu sigur și plin de distracție”, a spus o femeie.

Copiii de toate vârstele au menționat că excursia la OrheiLand reprezintă un cadou minunat pentru ei.

,,Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată! Mă distrez atât de mult la OrheiLand și sunt foarte recunoscător că am avut ocazia să vin aici cu prietenii mei”, a spus un copil.

,,Nu-mi vine să cred că am avut ocazia să merg la OrheiLand! A fost cea mai tare zi din viața mea! M-am jucat, am râs și am făcut atât de multe lucruri distractive. Abia aștept să revin!”, a spus o elevă.

Excursiile la OrheiLand vor avea loc până în data de 14 ianuarie, iar organizatorii speră că vor reuși să aducă cât mai multe zâmbete pe chipurile copiilor din Moldova. Acestea sunt organizate absolut gratuit, la inițiativa filantropului Ilan Șor, care a decis să aducă fericire în fiecare familie, indiferent de veniturile pe care le are.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.