Încă un FAKE News de la Newsmaker! Portalul din trustul Platon-Țopa afirmă că „toți” îi cer lui Sîrbu să-și retragă cererea împotriva lui Grigorciuc

Portalul Newsmaker, din trustul Platon-Ţopa, este acuzat din nou de manipulare, după ce a titrat că „toată lumea” i-ar fi cerut deputatului Sergiu Sîrbu să-şi retragă cererea împotriva recidivistului Pavel Grigorciuc. Portalul citat afirmă, mincinos, că ar exista un întreg curent de opinie împotriva fruntaşului democrat. Acest fapt a fost taxat imediat de lideri de opinie, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„!STOP FALS! Manipularea opiniiei publice de către portalul NewsMaker. Cine sunt aceştia toţi?”, a scris analistul politic Annaslav Yakovenko, într-o postare pe Facebook.

Redacţia Newsmaker a radiat titlul de pe site, însă pe pagina sa de Facebook acesta a rămas neschimbat.

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu a fost atacat joi de Pavel Grigorciuc, într-o cafenea din grădina publică „Ştefan cel Mare”. Deputatul s-a ales cu o comoţie cerebrală.

Ulterior, deputatul binomului PAS-PPDA, Maria Ciobanu, i-a cerut public lui Sergiu Sîrbu să-și retragă cererea depusă la poliție, după ce acesta a fost agresat fizic. Demersul său a fost susținut de câțiva exponenți ai blocului ACUM, după ce Grigorciuc a fost folosit pe post de mercenar în acțiuni antiguvernamentale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.