Încă o mostră de ipocrizie, oferită de liderul PPDA, Andrei Năstase

Încă o mostră de ipocrizie, oferită de liderul PPDA, Andrei Năstase. După ce, în anul 2015, a catalogat PLDM drept partid implicat în furtul din sistemul bancar, astăzi acesta cooperează intens cu cei pe care i-a blamat. Mai mult, oameni din anturajul fostului șef al PLDM, Vlad Filat, condamnat pentru corupție, se regăsesc pe lista binomului PAS-PPDA. Între ei figurează şi Maia Sandu, fost membru al formaţiunii lui Vlad Filat şi fost ministru al Educaţiei, care a votat pentru acordarea garanţiilor de stat pentru Banca de Economii.

Astfel, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TVR Moldova, Andrei Năstase a declarat că exponenţii PLDM sunt oameni de bună calitate, deşi, în anul 2015, la o emisiune de la Moldova 1, liderul PPDA îi taxa pe liberal-democraţi pentru că „s-au înfruptat din miliardele furate”.

„Dl Deliu a spus că PLDM susţine protestatarii din piaţă, dar asta nu înseamnă că Platforma Demnitate şi Adevăr are ceva cu PLDM şi nu va avea niciodată, pentru că în PLDM au fost cei care s-au înfruptat din miliardele furate”, declara Andrei Năstase, în 2015.

Realizatorul emisiunii Punctul pe Azi, Vasile Munteanu, i-a solicitat lui Andrei Năstase să comenteze modul în care trata relaţiile cu PLDM în 2015 şi schimbarea bruscă a opiniilor sale, produsă în preajma alegerilor parlamentare din 2019. În locul unui răspuns coerent, Andrei Năstase a ridicat tonul, în stilul său caracteristic.

Share this Post!

Related post

0 Comment