Încă o curte din Orhei a fost reabilitată și modernizată cu suportul filantropului Ilan Șor

Încă o zonă din municipiul Orhei a fost reabilitată cu succes de Primărie, cu susținerea primarului de onoare și filantropului Ilan Șor. Vorbim despre curtea blocului de pe strada Vasile Lupu 5. După finisarea lucrărilor, aceasta a căpătat un aspect modern și confortabil pentru locatari.

În cadrul proiectului de reabilitare a fost înlocuit asfaltul vechi distrus, cu un strat nou și durabil. De asemenea, au fost instalate bănci noi, oferind locatarilor un spațiu confortabil pentru a socializa și a se bucura de plimbări în aer liber.

Tradițional, curtea reabilitată și frumos amenajată a fost inaugurată festiv, în prezența conducerii și locuitorilor Orheiului. Panglica roșie a fost tăiată împreună cu primarul și cetățeanul de onoare al municipiului – Ilan Șor, cel care a inițiat și susținut proiectul de reabilitare a curților.

“Astăzi, Orhei strălucește ca niciodată, și este fără îndoială cel mai frumos și modern oraș din țară. Dar asta este doar începutul. Scopul nostru este să creăm un mediu urban, care să îmbine armonios istoria bogată a Orheiului cu facilitățile moderne, transformându-l într-o destinație unică și memorabilă. Vom face din orașul nostru un loc de inspirație, unde trecutul și viitorul se întâlnesc într-o armonie perfectă”, a declarat Ilan Șor.

Viceprimarul Valerian Cristea a menționat că proiectul de reabilitare a curților reprezintă angajamentul echipei lui Ilan Șor de a avea grijă de bunăstarea municipiului Orhei.

“Renovarea curții blocului nostru este o dovadă a angajamentului nostru față de bunăstarea comunității. Locuitorii acestui cartier au așteptat prea mult pentru o schimbare, iar acum vedem rezultatele eforturilor noastre comune. Mă bucur că, majoritatea curților din Orhei arată frumos și îngrijit. Mă bucur să văd tot mai multe clădiri noi și moderne. Acesta este un indicator că orașul nostru se dezvoltă”, a opinat Valerian Cristea.

Inginerul-șef al Întreprinderii locativ-comunale Orhei, Nicanor Pulbere, a mulțumit muncitorilor pentru efortul depus și calitatea lucrărilor efectuate.

“Muncitorii au examinat fiecare detaliu al proiectului cu mare atenție. De la analiza calității solului până la alegerea materialelor, s-au asigurat că lucrările vor fi durabile și vor aduce beneficii comunității. Străzile noastre trebuie să fie netede și sigure, iar curțile să strălucească de curățenie și frumusețe”, a spus Nicanor Pulbere.

Locatarii blocului au rămas încântați de transformarea spectaculoasă prin care a trecut curtea lor.

“Este uimitor să vezi cum o simplă renovare poate schimba atât de mult atmosfera locului în care trăiești. Acum avem un loc frumos și curat unde putem petrece frumos timpul”, a spus o locatară.

“Curtea noastră este acum frumoasă și confortabilă. E o plăcere să locuim aici. Le mulțumim autorităților și echipei lui Ilan Șor “, a spus un alt locatar.

Peste 100 de curți ale blocurilor de locuit din municipiul Orhei au fost reabilitate și modernizate până în prezent.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.