Încă 20 de veterani vor primi indemnizații în mărime de 6 000 de lei pe an

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei, continuă proiectul de susținere socială a veteranilor de război. Încă 20 de veterani vor primi din partea companiei indemnizații în mărime de 6 000 de lei pe an. Anunțul a fost făcut de către directorul general al NGM Company, Plamen Milanov, transmite stiridinmoldova.md.

„Ne-am convins că pentru acești oameni, care au stat la baza statului Republica Moldova, este importantă orice ajutor, deoarece au nevoie de tratament medical permanent și costisitor. Astăzi continuăm acest proiect important, în conformitate cu principiul responsabilității sociale a businessului, pe care îl promovăm în Republica Moldova, și oferim suport material pentru încă un grup de veterani”, a declarat Plamen Milanov.

Directorul general al NGM Company a dat asigurări că lucrurile bune vor continua și speră să fie susținut în aceste activități de către autorități.

La a doua etapă, beneficiari de ajutor din partea NGM Company sunt 20 de membri au Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova. Vicepreședintele acestei organizații, Nicolae Macovei, a precizat că este vorba despre ofițeri, cu grave probleme de sănătate și grad de invaliditate. ”Suntem recunoscători partenerului privat al Loteriei Naționale pentru că ne-a auzit, nu a rămas indiferent față de problemele cu care se confruntă veteranii și cu siguranță pot să spun că evenimentul de astăzi este unul din inimă și suflet”, a menționat vicepreședintele Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova.

Amintim că proiectul de susținere socială a unui grup de veterani a fost lansat la începutul lunii octombrie, când 20 de veterani de război, membri ai Uniunii Veteranilor ”Sfântul Gheorghe Biruitorul” au primit certificate pentru ajutor de câte 6 000 de lei. În total, de acest suport vor beneficia 40 de veterani de război din țară. Potrivit conducerii NGM Company, astfel de proiecte vor fi continuate și pe viitor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.