Inaugurare de succes: Cuhnești, Movileni și Sergieni au acum iluminat stradal modern

Datorită eforturilor partidului „ȘANSĂ” și lui Ilan Șor, localitățile Cuhnești, Movileni și Sergieni din raionul Glodeni au fost modernizate. Într-un timp extrem de scurt, în aceste localități au fost montate 250 de becuri LED și au fost trași 8 kilometri de cablu electric. 8.500 de metri de iluminat stradal cu LED-uri și cablaje de ultimă generație au fost montate pentru siguranța fiecărui cetățean. Până la urmă, siguranța oamenilor este una dintre cele mai importante priorități.

Angela Ceban, primarul comunei Cuhnești, raionul Glodeni, a menționat că cele cinci localități erau de mult timp în beznă. Însă, s-a lucrat mult, iar în final rezultatul este unul remarcabil. Această realizare importantă nu face decât să confirme scoată în evidență importanța acestor proiecte ambițioase: Alimentare cu apă, reparația drumurilor, săparea canalizațiilor și multe altele. Ea a dat asigurări că eforturile comune și o echipă unită vor ajuta la realizarea tuturor planurilor în cel mai scurt timp posibil.

„Cu mare entuziasm în suflet, localnicii așteaptă să iluminăm toate străzile, astfel încât copiii să poată ieși din casă seara și locuitorii să se simtă în siguranță. Sper că acesta nu va fi ultimul proiect de succes realizat de către noi. Sunt sigură că toți locuitorii, tineri și bătrâni, se vor bucura alături de noi de lucrurile minunate pe care le vom face în regiune”, a menționat ea.

Irina Bogaciuc, reprezentantul lui Ilan Șor în raioanele de nord ale țării, a subliniat că finalizarea acestui proiect și asigurarea iluminatului la Cuhnești a devenit parte a misiunii partidului „ȘANSĂ” și a echipei lui Ilan Șor. Ea a menționat că problema securității este și un indicator al nivelului de dezvoltare al țării noastre.

„Trăim în secolul 21 și este foarte important pentru noi ca toți locuitorii să fie în siguranță. Pentru a se putea întoarce liniștit acasă de la serviciu seara și a face o plimbare prin parcuri cu copiii. Sunt mândră că echipa lui Ilan Șor, împreună cu partidul „ȘANSĂ” și președintele Alexei Lungu, au reușit să finalizeze acest proiect în comuna Cuhnești. Ilan Șor spune mereu că fiecare localitate din țară ar trebui să fie la fel de dezvoltată și frumoasă ca și iubitul nostru Orhei. Noi facem totul ca să vă îmbunătățim viața zi de zi”, a declarat ea.

Alexei Lungu a subliniat importanța realizării în Cuhnești a unui  frumos, atractiv pentru tineri și copii. El a dat asigurări că partidul „ȘANSĂ” va depune toate eforturile pentru implementarea cu succes a proiectelor începute de Ilan Șor în fiecare localitate.

„Preocuparea noastră se extinde cu mult dincolo de iluminatul stradal și de lucrările deja finalizate în comunitatea dumneavoastră. Împreună cu primarul, mai avem mult de lucru, iar planul nostru ambițios include implementarea a numeroase proiecte. Vom reuși peste tot, fiind uniți și lucrând împreună. Doamne ajută!”, a punctat Alexei Lungu.

În discursul său, Ilan Șor i-a felicitat pe locuitorii comunei cu schimbarea frumoasă din localitatea lor. El a subliniat că este deosebit de important pentru el faptul că acest proiect a fost implementat cu succes, iar promisiunea sa a fost realizată.

„Pentru mine, o Moldova dezvoltată și prosperă nu înseamnă promisiuni goale, ci fapte concrete. Felicitări, dragi prieteni!” a menționat Ilan Șor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.