În rochii albe la banchetul de stat organizat în onoarea Președintelui Donald Trump

Regina Elisabeta a II-a, Camilla Parker-Bowles, precum și Melania Trump și Kate Middleton au purtat rochii albe la banchetul organizat în onoarea vizitei Președintelui Donald Trump, tranmsite stiridinmoldova.md.

Donald și Melania Trump se află în vizita lor oficială în Regatul Unit și, așa cum impune protocolul, a fost organizat un banchet de stat la Palatul Buckingham.

La eveniment au participat aproximativ 150 de persoane, printre care Prințul Charles, Prințul William și Kate Middleton, Charles și Camilla fiind printre primii invitați care i-au salutat pe Donald și Melania Trump, alături de Regină.

Toți invitații au respectat un cod vestimentar impus de protocol, însă lucrul mai puțin obișnuit a fost faptul că atât Regina, cât și Camila, Melania și Kate au ales să poarte rochii albe.

Codul vestimentar „white tie” nu impune ținute complet albe, ci pur și simplu se cere ca femeile să poarte o rochie lungă, iar bărbații să poarte un tuxedo cu un papion alb.

Deși poate părea că a fost o înțelegere între Ducese, Regină și Melania Trump, însă ar putea fi vorba despre o simplă coincidență, având în vedere că nu este prima dată când membrii familiei regale poartă ținute albe la banchetele de stat, același lucru întâmplându-se la vizita oficială a cuplului Obama, în 2011.

„Membrii familiei regale poartă des alb la banchetele de stat și mă întreb dacă nu este un mod prin care să își arate eșarfele. Kate a purtat eșarfa albastră pentr prima dată, simbolizând rolul său ca membru al Ordinului Victorian Regal”, a declarat Caroline Castigliano, expert în nunți regale, pentru o publicație internațională.

Cu toate acestea, mulți sunt de părere că a existat și un mesaj ascuns în alegerea acestei culori. Femeile din congresul american au purtat alb în timpul discursului lui Donald Trump din luna februarie, un gest făcut pentru aduce un omagiu sufragetelor și pentru a arăta că luptă în continuare pentru drepturile femeilor. Totodată, Hillary Clinton a purtat alb la evenimentul de inaugurare în funcție a Președintelui Donald Trump.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.