În Găgăuzia, echipa Bașcanului, susținută de Ilan Șor, implementează proiecte de infrastructură unul după altul: la Bugeac, a fost dată în exploatare strada Chișiniovscaia

Locuitorii din Bugeac au avut parte de un al doilea eveniment plin de bucurie într-o singură lună. După reparații majore, drumul de-a lungul străzii Chișinăului a fost inaugurat. Pe un tronson de 800 de metri a fost instalat pavaj la cel mai înalt nivel de calitate. Drumul modernizat a fost inaugurat solemn, panglica roșie fiind tăiată de bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, împreună cu copiii din Bugeac.

„Astăzi deschidem un al doilea drum pentru Dumneavoastră! În următorii 4 ani, vom implementa absolut toate proiectele de infrastructură și socio-economice”, a spus Evghenia Guțul.

Locuitorii din Bugeac sunt foarte fericiți, deoarece în fața ochilor lor, satul se transformă într-un loc confortabil pentru trai, unde copiii se vor plimba în siguranță cu biciclete și trotinetele, iar adulții pot uita de cizmele de cauciuc și pot purta pantofi obișnuiți zi de zi.

„Mulțumim Bașcanului și echipei sale pentru proiectele care sunt implementate în satul nostru. Acest lucru este foarte important pentru noi”, a spus un locuitor din Bugeac.

„De mulți ani, această stradă a fost probabil cea mai dezastruoasă din satul nostru. Suntem foarte recunoscători bașcanului Evghenia Guțul, echipei sale și lui Ilan Șor”, a spus un alt locuitor din Bugeac.

„Vrem să vă mulțumim că ați continuat, indiferent de situație, să faceți ceea ce ați promis. Aproape că am încetat să credem că acest lucru este posibil. Dar se dovedește că avem oameni, lideri, sponsori care se țin de cuvânt”, a spus un alt locuitor al satului.

Acum câteva săptămâni, în Bugeac, a fost dat în exploatare drumul de-a lungul străzii Timiryazev. Acum încă două tronsoane sunt puse în funcțiune pe străzile Solnechnaya (Soarelui) și Gastello. Toate acestea au devenit posibile datorită muncii bine coordonate a echipei bașcanului cu sprijinul omului de afaceri și filantropului Ilan Șor.

„Sunt foarte încântat că deschidem un alt proiect de infrastructură. Am spus că vom face aici un tărâm al viselor și o facem. Toate proiectele pe care vi le-am promis vor fi finalizate”, a spus Ilan Șor.

Politicianul a subliniat că echipa sa este mulțumită de transformările din Bugeac, cât și din întreaga Găgăuzie, iar prin eforturi comune toate promisiunile vor fi îndeplinite.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.