În acest weekend Primăria Capitalei organizează diverse târguri cu produse și mărfuri locale

În acest weekend Primăria Capitalei organizează diverse târguri cu produse și mărfuri locale. Programul acțiunilor a fost făcut public și de primarul Capitalei. În sectorul Buiucani, un târg va fi pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali, iar altul pe Calea Ieșilor, 11/4, unde vor fi vândute produse agroalimentare autohtone, organizat de SRL „Sweet Mary”.

La Botanica, târguri vor fi organizate pe bd. Decebal 2, unde are loc manifestarea culturală cu ocazia Zilei Feroviarului, iar pe bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170 și str. Butucului vor avea loc târguri de fructe și legume.

În sectorul Centru: pe str. Tiraspol, 5-9, va avea loc Târgul de vechituri, pe adresele str. V. Alecsandri, 8, colț cu str. Lacului; str. Ismail, 94 colț cu bd. D. Cantemir; str. N. Testemițeanu, 30, va fi organizat Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.
În sectorul Râșcani: pe bd. Moscova, 21, scuarul „Mezon”, va avea loc Târgul de caritate, organizat de A.O.„Copii Ploii”. Pe str. Miron Costin, adiacent Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”, va avea loc Festivalul Gastronomic „Beermania”. Până pe 14 august, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/2; str. A. Doga, 35; str. Ceucari, 8. Pe bd. Moscova, 21, vis-a-vis de str. M. Basarab, nr. 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole (autohtone).

În sectorul Ciocana, pe aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrân, va avea loc un Târg de caritate, organizat de A.O.„Copiii Ploii”.
Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.