În acest ritm, întreaga Găgăuzie va fi asfaltată, în curând: Echipa lui Ilan Șor a dat în exploatare încă o stradă

În timp ce unii doar vorbesc, echipa Evgheniei Guțul, susținută de Ilan Șor, îndeplinește, pas cu pas, toate promisiunile făcute găgăuzilor în campania electorală a bașcanului.

Un exemplu viu este satul Gaidar, care a fost transformat într-o perioadă foarte scurtă de timp, iar viața sătenilor a devenit mult mai confortabilă. Operativ și calitativ a fost modernizată artera rutieră principală a satului. Ultima porțiune nordică a străzii Lenin a fost asfaltată. În plus, pentru confortul și siguranța sătenilor, a fost pavat un kilometru de trotuar.

După cum a remarcat primarul Ilia Chiosia, care este originar din sat, în ultima vreme, pentru locuitorii din Gaidar au fost făcute multe fapte bune.

“Suntem fericiți că satul Gaidar se transformă sub ochii noștri. Acolo unde înainte era noroi, denivelări și era imposibil să te deplasezi pe jos sau cu mașina, astăzi – frumusețe și curățenie. Iar acesta nu este un proiect unic, dar o lucrare sistematică, care nu se va încheia odată cu modernizarea străzii Lenin. Vom continua dezvoltarea Gaidarului”, a subliniat Ilia Chiosea.

Bașcanul Eugenia Guțul, care este întâmpinată în Gaidar cu bucurie, de fiecare dată, nu doar de adulți, dar și de copii, a subliniat că tot ceea ce este realizat în Găgăuzia reprezintă o investiție în viitorul copiilor, pentru ca ei să crească și să se dezvolte în condiții decente.

“În pofida obstacolelor create de guvernarea centrală a Republicii Moldova, noi îndeplinim tot ce am promis. Sarcina noastră este să îmbunătățim viața fiecărui locuitor al autonomiei. Pentru că noi nu am venit pentru funcții, dar pentru a munci în folosul Găgăuziei noastre dragi”, a declarat Eugenia Guțul.

Sătenilor nu le vine să creadă ochilor, acum satul lor are drumuri frumoase, netede și de calitate, care sunt un lux chiar și pentru capitală.

“Drumul central este cel care ne unește, ne leagă de alte localități. Copiii sunt mulțumiți, adulții sunt mulțumiți, toți sunt fericiți. Mulțumim mult echipei Evgheniei Guțul pentru o asemenea lucrare”, a spus unul dintre săteni.

“Drumul a fost foarte rău, dar acum este pur și simplu super. Se poate merge chiar și în șlapi. Mulțumim Evgeniei Guțul și lui Ilan Șor pentru că nu au uitat de noi, și au îndeplinit ceea ce au promis”, a declarat o săteancă.

Ambele proiecte de infrastructură – modernizarea completă a carosabilului străzii Lenin și construcția unui kilometru de trotuar din pavaj – au fost finanțate din surse extrabugetare cu sprijinul lui Ilan Șor, la fel ca și întregul program de transformări de amploare din Găgăuzia.

“Îndeplinim în fiecare zi punctele din programul nostru electoral, pe care vi le-am promis. Realizăm, pas cu pas, proiecte de infrastructură în fiecare localitate din autonomie. Pentru că principalul pentru noi sunt oamenii, să le facem viața mai bună, pentru că oamenii noștri merită”, a subliniat Ilan Șor, care i-a felicitat în mod tradițional pe săteni cu ocazia finalizării proiectului.

În ultimele luni, în Gaidar au fost finalizate trei proiecte majore – pe lângă strada centrală Lenin, a fost renovată strada Școlinaia și a fost creată o zonă pietonală confortabilă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.