Ilan Șor: Eu am un plan clar, cum să construiesc o Moldovă prosperă, și noi vom face asta în ciuda fărădelegilor regimului Sandu-PAS

Politicianul și omul de afaceri Ilan Șor este revoltat de incompetența și impertinența actualului regim Sandu-PAS, care nu doar că nu poate face nimic pentru poporul său, dar ia de la oameni ultima bucată de pâine. Despre aceasta el a anunțat în emisie directă la bloggerul Gabriel Călin.

„De ce să iei oamenilor ultima bucată de pâine doar pentru că îl urăști pe Șor? Dacă voi nu puteți, nu știți cum să faceți propriul popor fericit – lăsați-mă pe mine. Voi sunteți incapabili, infirmi, ONG-iști, mercenari, care din întâmplare dețineți puterea asupra unui popor normal. Dar eu pot să fac asta, eu vreau să fac asta și eu asta fac”, a spus Ilan Șor

Șor a subliniat că, în ciuda tuturor intrigilor și obstacolelor create de actuala putere, care a blocat sursele extrabugetare, atrase pentru ajutorul pensionarilor, el și echipa lui vor ajuta locuitorii Moldovei, și vor achita în numerar suplimentele la pensii promise.

„Eu respect legile. Dar nu respect puterea, care se comportă mai rău decât bandiții. Cu adevărat, îmi doresc să construiesc o Moldovă bogată și prosperă. Am un plan clar, înțeleg cum trebuie să procedez, pas cu pas, și nu voi accepta niciodată ca, o oarecare Maia nebună să-mi creeze obstacole. Și nu-mi pasă cine o protejează. De aceea, vom merge până la sfârșit, luptăm și construim o țară bogată. Împreună vom reuși”, a concluzionat Ilan Șor.


Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.