După reabilitarea totală a drumurilor din satul Nicolaevca, raionul Florești, echipa lui Ilan Șor a construit și o estradă de vară modernă

După o lună de muncă asiduă, echipa lui Ilan Șor a inaugurat un nou obiect important în satul Nicolaevca, raionul Florești. Este vorba despre o estradă de vară, care va aduna localnicii într-un loc care le va permite să petreacă timpul distractiv, iar tradițiile culturale vor renaște pe această scenă nou amenajată. Totodată, a fost instalat pavaj calitativ, bănci, iluminat și chiar a avut loc înverzirea zonei prin sădirea tuielor și florilor.

Primarul localității, Serghei Malai, a ținut să mulțumească echipei lui Ilan Șor pentru suportul oferit în cadrul acestui proiect, dar și pentru susținerea necondiționată a satului și oamenilor prin realizarea altor proiecte de infrastructură.

”Țin să mulțumesc echipei care a făcut posibilă realizarea acestui proiect în satul nostru. Că a fost realizat acest vis al nostru, al tuturor. Fie ca localitatea noastră să aibă parte și în continuare de susținerea unor oameni valoroși cum este echipă a domnului Ilan Șor”, a declarat primarul.

Primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, care fost invitat la eveniment, a declarat că în pofida presiunilor guvernării Maiei Sandu și a PAS, echipa lui Ilan Șor va continua transformarea Moldovei.

„Este o zi importantă pentru toți locuitorii, pentru că estrada de vară face ca de acum înainte, copiii din sat să aibă un loc unde să-și petreacă timpul. Ei trebuie să crească în confort. Ați văzut că datorită suportului lui Ilan Șor a fost construită această estradă, au fost asfaltate drumurile din localitate ș.a. Tot ceea ce se întâmplă astăzi cu acele persecuții din  partea Maiei Sandu și a PAS, nu ne vor face să cedăm. Noi vom merge înainte, în apărarea poporului, cu acele proiecte care să schimbe viața cetățenilor”, a declarat Verejanu.

Irina Bogaciuc, reprezentanta lui Ilan Șor în raioanele de nord susține că echipa din care face parte nu se va opri aici și le-a promis oamenilor din localitate că dezvoltarea amplă, abia urmează.

„Vreau să vă spun că este frumos și plăcut aici în localitate. Deschiderea acestei estrade este un alt proiect de succes pentru Dumneavoastră. Echipa lui Ilan Șor mereu a fost și va fi alături de oameni și de cetățenii Republicii Moldova. Proiectele noastre nu se încheie, vom continua să le implementăm și în continuare. Vom realiza împreună cu Dumneavoastră multe, multe alte obiecte de infrastructură aici, în localitate”, a spus ea.

La eveniment a luat cuvântul și politicianul și omul de afaceri Ilan Șor, a declarat că scopul său este de a face din Moldova o țară prosperă.

„Dragi prieteni, eu sunt foarte bucuros că astăzi deschidem încă un proiect realizat. Pentru mine, Moldova dezvoltată nu înseamnă doar vorbe goale și promisiuni, dar proiecte concrete realizate. Din păcate, echipa noastră se confruntă cu presiuni din partea guvernării Sandu-PAS, dar noi vom continua să lucrăm pentru oameni. Eu sunt sigur, că împreună, cu echipa mea putem construi o Moldovă dezvoltată, iar în curând, noi vom demonstra asta”, a declarat filantropul.

Localnicii sunt extrem de fericiți că satul lor renaște și sunt recunoscători echipei lui Ilan Șor, care a implementat mai multe proiecte aici.

„Mi se umple inima de bucurie când vedem că satul nostru se transformă, parcă a renăscut din cenușă. Suntem mândri și extrem de recunoscători oamenilor care se gândesc la noi. Sănătate întregii echipe”, a spus o locuitoare.

„Au fost multe lucruri realizare în sat cu sprijinul echipei domnu lui Șor, multe drumuri s-au reparat la noi, nu mai mergem prin noroi, iar acum și această estradă de vară, care va face ca tradițiile și obiceiurile noastre să ne adune pe toți localnicii în acest loc extraordinar”, a declarat o profesoară.

„Eu am fost peste hotare jumătate de an și când am venit, am rămas impresionat de ceea ce s-a făcut în localitate. Nu îmi venea să cred. De când mă țin minte, doar prin noroi am mers. Acum parcă am ajuns într-o altă țară. E foarte bine că sunt oameni care se țin de cuvânt, să ia exemplu și cei de la guvernare”, a spus un bărbat.

Amintim că recent, echipa lui Ilan Șor a reușit să modernizeze cu succes infrastructura rutieră din satul Nicolaevca într-un timp record. Mai mult de 90% dintre drumurile din sat au fost asfaltate în doar trei săptămâni.  În total, aproximativ 15 kilometri de drum au fost complet reabilitați. Satul are acum un aspect modern și confortabil.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.