Ilan Șor, după reparația curții de pe strada Ioana Iachir 13 din Orhei: „Nu mă opresc până nu fac tot ce am promis”

“Nu mă voi opri, până nu voi face tot ce am promis în 2015” – așa și-a început discursul primarul și cetățeanul de onoare al Orheiului, Ilan Șor, la evenimentul de inaugurare a unei noi curți modernizate, de pe strada Ioana Iachir 13, din sectorul Nordic. În acest context, omul de afaceri și filantropul a reiterat că nu se va opri să modernizeze orașul, până când acesta nu va deveni cel mai frumos din întreaga lume, unde toți oamenii se vor bucura pe deplin de confort.

„În 2015, când ați avut încredere în mine, v-am spus că nu veți scăpa de mine până nu voi îndeplini tot ce am pornit. În fiecare minut facem ca orașul nostru să fie cel mai bun. Fără îndoială, Orhei este cel mai bun oraș din țară. Dar scopul nostru este să devină cel mai bun oraș din lume, unde oamenii vor trăi confortabil și plăcut. Iubesc orașul Orhei, vă iubesc pe fiecare dintre Dumneavoastră. Voi face totul ca Dumneavoastră să vă puteți mândri cu municipiul nostru drag”, a menționat Ilan Șor.

Cu prilejul evenimentului de inaugurare a străzii Ioana Iachir 13, viceprimarul municipiului Orhei, Valerian Cristea, a făcut pentru locuitori o retrospectivă a faptelor bune realizate de echipa lui Ilan Șor la Orhei, în ultimii opt ani de mandat. În acest context, el a explicat cum proiectele de infrastructură și sociale implementate au îmbunătățit calitatea vieții orheienilor, și au transformat municipiul Orhei într-un oraș cu renume în țară și peste hotare.

„Trăiesc emoții frumoase. Eu am fost martorul transformărilor uimitoare prin care a trecut orașul Orhei. Tot ce am realizat, a adus multă siguranță și confort fiecărui orheian. Și în același timp, a cucerit milioane de oameni din întreaga lume, care au fost curioși să vadă cu proprii ochi străzile moderne și iluminate, parcurile și scuarurile curate și frumos amenajate, străzile calitativ asfaltate și curțile reparate și îngrijite. Nu ne vom opri aici, vom continua să dezvoltăm și să modernizăm tot ceea ce am început”, a subliniat Valerian Cristea.

Nu a lipsit de la acest eveniment important nici președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, care și-a împărtășit bucuria cu localnicii. El a destăinuit că în copilăria lui nici măcar nu-și putea imagina că o curte poate arăta atât de frumos – confortabilă și îngrijită.

„Când eram mic, nici nu-mi imaginam că se poate de făcut așa frumos. Și mă bucur că fac parte dintr-o echipă care reușește să creeze lucruri atât de frumoase și utile pentru oameni. Am modernizat străzi, curți, am construit terenuri sportive și de joacă, am construit cel mai tare parc de distracții din lume, iar acum ne ocupăm de fațadele blocurilor, care vor fi nu doar reparate și vopsite, dar și termoizolate. Datorită eforturilor și investițiilor făcute de echipa noastră, condusă de Ilan Șor, Orhei a devenit un oraș tot mai solicitat. Multă lume dorește să locuiască în municipiu”, a spus Dinu Țurcanu.

De la acest moment important nu au lipsit copii și adulți, care au ieșit în curtea nou renovată și amenajată pentru a tăia tradiționala panglică roșie și a se bucura de schimbările minunate.

“De o viață trăiesc aici. Curtea arăta jalnic, cu asfaltul spart, fără spații de promenadă și joacă pentru copii. Acum este o plăcere imensă să ne plimbăm pe aici. În plus, totul arată estetic și modern, iar asta ne determină să ne mândrim cu curtea noastră”, a opinat un locuitor.

“Pentru noi este o mare bucurie. Copiii noștri se vom putea plimba cu rolele și trotinetele pe aici, vor putea alerga, juca și face sport. În plus, se vor putea deplasa în siguranță și confortabil. Acum blocul nostru arată mai frumos, iar noi ne mândrim cu aceasta. Mulțumim lui Ilan Șor pentru că este un om de cuvânt și își respectă promisiunile. Aceasta este, în primul rând, un respect față de noi, locuitorii municipiului”, a spus o locuitoare.

Peste 90 la sută din infrastructura rutieră și socială a Orheiului a fost reabilitată și modernizată, după ce conducerea municipiului a fost preluată de către echipa lui Ilan Șor. Faptele bune vor continua, și vor transforma Orheiul într-un oraș al confortului și siguranței, de care fiecare orheian se va mândri.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.