Distracție și muzică la Slobozia Doamnei din Orhei: o sărbătoare dedicată hramului, cu Ionel Istrati și Enigma Romilor, din partea echipei lui Ilan Șor

Administrația Orheiului invită pe toată lumea la un eveniment distractiv – o sărbătoare dedicată hramului sectorului Slobozia Doamnei din municipiu. Ziua de 21 noiembrie se anunță a fi una plină de distracție și momente uimitoare pentru toți oaspeții, locuitorii municipiului și, mai ales, locuitorii acestui cartier.


La ora 16:00 va începe un program festiv cu muzică populară, care va crea o atmosferă de bucurie și sărbătoare. De la ora 17:00 până la 18:30 – program cu daruri și surprize pentru copii.


Artiști talentați vor urca pe scenă în acea seară. La ora 18:40 va evolua interpreta Diana Stoica.


La ora 19:30 va începe partea oficială a evenimentului. Apoi, un spectacol muzical live va fi susținut de ansamblul de dansuri și cântece țigănești “Enigma Romilor”.  La ora 21:00, pe scenă va urca renumitul interpret moldovean Ionel Istrati.

La ora 21:50 va avea loc un mare foc de artificii. Apoi, sărbătoarea va continua cu un recital muzical, care va încheia această seară plină de culoare.

Nu ratați această sărbătoare emoționantă, plină de bucurie, muzică și impresii de neuitat. Vă invităm să împărtășiți cu noi acest moment de bucurie!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.