Ilan Șor continuă investițiile în infrastructură: a fost reparată încă o stradă în Orhei

Eforturile echipei lui Ilan Șor de a îmbunătăți infrastructura urbană din municipiul Orhei continuă să dea rezultate. Recent, a fost încheiat cu succes proiectul de reconstrucție a străzii Frunze din Orhei. Acesta a fost realizat în cadrul unei modernizări de amploare a orașului, inițiat de omul de afaceri și filantropul Ilan Șor.

Noua stradă se remarcă prin calitatea superioară a lucrărilor, oferind nu doar o infrastructură sigură pentru pietoni și șoferi, dar și un aspect estetic modern.

Proiectul a fost inaugurat în prezența viceprimarilor Cristina Cojocari și Valerian Cristea. Tradițional, primarul de onoare al municipiului Orhei, llan Șor, s-a adresat orheienior prin intermediul unei transmisiuni video.

„Orhei este cel mai frumos oraș din țară. Și scopul nostru este să facem cel mai frumos oraș din Europa. Pe noi ne invidiază, ne urăsc, nu ne iubesc, cu noi se luptă un întreg guvern. Dar noi cu pași încrezători mergem înainte. Vom continua dezvoltarea municipiului Orhei”, a menționat Ilan Șor.

Viceprimarul Valerian Cristea a subliniat angajamentul ferm al noii conduceri a municipiului Orhei de a continua proiectele sociale și de infrastructură începute de echipa lui Ilan Șor.

“Nu doar promitem, dar și realizăm. Suntem hotărâți nu doar să îmbunătățim infrastructura rutieră, dar și să oferim confort și accesibilitate tuturor locuitorilor municipiului Orhei. Ne dorim ca fiecare orheiean să se bucure de un mediu urban comod și prietenos, unde accesibilitatea și confortul să fie ceva firesc”, a spus Valerian Cristea.

Iar viceprimarul Cristina Cojocari le-a mulțumit orheienilor pentru faptul că apreciază și păstrează proiectele frumoase implementate de echipa lui Ilan Șor în municipiul Orhei.

“De la început am fost primiți cu pâine și sare. Semn că aici sunt oameni care știu să prețuiască tot ce este bun si frumos. Ne dorim ca fiecare copil să aibă o copilărie fericită, să aibă condiții de trai la cel mai înalt nivel. Suntem o echipă de oameni corecți și onești, care muncește mult pentru ca orheienii să trăiască mai bine, a subliniat Cristina Cojocari.

Orheienii apreciază rezultatul final al lucrărilor de reabilitare a străzi Frunze. Iată ce spun ei:

“Este minunat să văd strada noastră complet reabilitată! Este frumoasă și netedă, ușor de parcurs și pentru pietoni, și pentru șoferi, și pentru bicicliști. Mulțumim echipei lui Ilan Șor pentru că este sinceră cu noi și își respectă promisiunile!”

“Strada este sigură și confortabilă. Este un mare avantaj pentru cetățeni, dar și pentru oraș. Este îmbucurător să vedem că investițiile în infrastructură continuă și că orașul devine din ce în ce mai modern.”

Strada Frunze a fost reabilitată cu suportul autorităților municipiului Orhei și a sponsorilor identificați de primarul de onoare Ilan Șor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.