Datorită suportului lui Ilan Șor și al Partidului “Șansă”, mulți bălțeni au primit ajutor în ajunul sărbătorilor de iarnă

Cu prilejul sărbătorilor, echipa lui Ilan Șor și Partidul “Șansă” oferă bucurie celor care au acum cea mai mare nevoie de atenție. O mână de ajutor a fost întinsă multor bălțeni care se confruntă cu dificultăți în aceste momente.
Fericirea, emoțiile și lacrimile se puteau vedea pe chipurile acestor oameni când echipa lui Ilan Șor și Partidul „Șansă” le-au propus ajutor, bucurându-i cu cele mai necesare lucruri de sărbători. Iată ce a scris în acest sens Victoria Șapa, fosta candidată la funcția de primar al municipiului Bălți, pe rețelele de socializare.

„Sunt mândră să împărtășesc cu voi o veste minunată: în ajunul Anului Nou, echipa noastră iarăși a întins o mână de ajutor celor care au cea mai mare nevoie de asta. Am ajutat mulți locuitori ai orașului nostru drag Bălți. Datorită sprijinului lui Ilan Șor și Partidului „Șansă”, am reușit să facem acest An Nou special. Sărbătorile să ne umple inimile de bucurie și prosperitate”, a spus ea.

Poveștile de viață ale celor care au primit ajutor au impresionat-o mult pe Victoria Șapa.

„Miracolele de sărbători trebuie să ajungă în fiecare casă. Echipa noastră continuă să-i ajute pe cei nevoiași. Ne-a impresionat mai ales întâlnirea cu o femeie minunată, care crește singură patru nepoți. Puterea și dragostea ei sunt demne de admitrație! Am felicitat și o fetiță care a crescut fără părinți. Este talentată și are un potențial imens. Astfel de oameni deseori trec sub tăcere dificultățile, dar anume ei au nevoie de susținerea și atenția noastră”, a adăugat ea.

Menționăm că, din an în an, echipa lui Ilan Șor oferă bucurie persoanelor care au nevoie de ajutor și se află în situații dificile.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.