Igor Dodon va răspunde la întrebările cetățenilor pe Facebook și YouTube

Președintele Igor Dodon a scris că va răspunde la întrebările cetățenilor pe Facebook și Youtube, transmite stiridinmoldova.md.

Dodon va oferi răspunsuri la fiecare sfârșit de săptămână, pe canalul său de YouTube, dar și pe rețelele de socializare.

„Pe această platformă voi vorbi mai puțin despre politică și mai mult despre oameni, despre viața lor, despre ceea ce se întâmpla în jurul nostru zi de zi.

Este exact ceea ce fac și la întâlnirile cu cetățenii în teritoriu, numai că în acest caz îmi doresc ca un cerc mai larg de oameni, inclusiv cei din diaspora, să aibă posibilitate să dialogheze cu președintele țării”, a scris Dodon pe pagina sa Facebook.

Șeful statului a îndemnat cetățenii să-i adreseze întrebări în comentarii la o postare pe Facebook sau în mesageria sa de Facebook.

„La sfârșitul săptămânii, voi explica cele mai importante subiecte și evenimente. O remarcă importantă! Trolii nu vor primi răspunsuri, ci vor fi blocați. Deci nu vă consumați timpul și nu le încurcați celor care au de adresat întrebări esențiale”, a mai spus Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.