Igor Dodon spune că Maia Sandu primește pe masă raportul cu rezultatele urmăririi întregii sale familii

Maia Sandu a dat indicații Serviciului de Informații și Securitate să fileze oponenții politici, a declarat liderul PSRM. Igor Dodon a menționat, la emisiunea sa de vineri, că la fiecare două zile Sandu primește pe masă raportul cu rezultatele urmăririi întregii sale familii, dar și a colegilor săi de partid, a miniștrilor și procurorilor.

”Cunoaștem informație foarte sigură că, o dată în 2-3 zile, Maia Sandu primește pe masă un raport detaliat de la SIS despre ce a făcut Dodon, ce a făcut soția lui Dodon, când s-a dus copilul la grădiniță, când a fost adus. Ce fac deputații PSRM în teritoriu, ce fac miniștrii, procurorii. Lucrul acesta într-adevăr se întâmplă în Moldova”, a spus Dodon.

Liderul PSRM a remarcat că în perioada cât a deținut funcția de președinte al țării, după plecarea lui Plahotniuc, nu au fost filaje, nu au fost dosare politice penale.

”Acum se întoarce perioada statului dictatorial, polițienesc. Cunoaștem foarte bine, doamna președinte, când i-a raportul și i se spune ce fel de ceai a băut dimineața un ministru sau ex-președinții. Dumneavoastră știți lucrul aceste și eu știu că îl știți”, a declarat liderul PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.