Igor Dodon s-a întâlnit cu șefii celor mai mari rețele de magazine și a discutat despre prețurile la produsele alimentare

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu șefii celor mai mari rețele de comerț a produselor alimentare din Moldova. În cadrul discuțiilor, șeful statului a abordat trei subiecte de bază: aprovizionarea magazinelor cu produse alimentare și mărfuri, problema prețurilor, dar și implementarea de către rețelele de comerț a măsurilor de securitate în contextul pandemiei cu coronavirus de tip nou, transmite stiridinmoldova.md.

Comercianții au declarat că au destulă marfă în stocuri, pentru a sigura populația cu produsele necesare și nu intenționează să majoreze prețurile.

Totodată, s-a menționat că magazinele sunt asigurate cu dezinfectanți, măști de protecție și mănuși, iar cumpărătorii sunt ghidați să respecte distanța socială de minimum un metru.

Președintele, Igor Dodon, la rândul său, a atenționat că autoritățile acordă o atenție deosebită activității conforme a acestui sector important, astfel încât cetățenii să fie asigurați cu produsele alimentare necesare, la prețuri rezonabile.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.