Fun RUN – cursa gratuită se va desfășura în cadrul Chisinau Big Hearts Marathon

În acest weekend, fii parte la cel mai mare eveniment sportiv, organizat anual în capitală. Vino la Chisinau Big Hearts Marathon, care va avea loc în data de 24 și 25 septembrie în inima orașului. Aleargă 5km, 10km, 21 km sau 42 de km!

Potrivit primarului general Ion Ceban, Primăria Chișinău va susține și în acest an organizatorii și va fi partener titular la competiția FUN RUN.

„Mulțumim, SPORTER, pentru posibilitate de a fi parte la acest eveniment. Optează pentru un sport sănătos alături de Primăria Chișinău. Și nu uita, poți să alergi nu doar de unul singur, ci împreună cu prietenii, colegii sau familia.

Copiii tot pot fi campioni. Sâmbătă, 24 septembrie, cei mici pot să se manifeste la Kids Run Day”, a declarat Ceban.

Amintim că participanții pot ridica pachetele de start pe 23 septembrie (de la 10:00 până la 19:00) sau pe 24 septembrie (de la 10:00 până la 19:00) direct din PMAN.

Ca să-l puteți primi, trebuie să aveți cu voi: DECLARAȚIA DE PARTICIPARE COMPLETATĂ, o puteți scoate aici: https://marathon.md (https://marathon.md/?fbclid=IwAR1uMReQpMIHi7G-n5oRyZDiRwf_FGvqz9Wz_p7sofUh0mBT3Q2ekz7Tvi8)/, dar și buletinul de identitate.

„Obișnuit, în zilele de maraton se vor produce schimbări în circulația din oraș din cauza închiderii unor străzi. O hartă completă a străzilor închise și a orelor de schimbare a rutelor va fi disponibilă în scurt timp. Creștem un popor și o generație sănătoasă”, a conchis primarul.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.