Andrei Spînu trebuie să renască așa ca pasărea Phoenix, dacă intenționează să-l învingă la alegerile locale pe Ion Ceban, susține Kulminski

Actualul ministru al Infrastructurii, Andrei Spînu, în cazul în care va candida pentru funcția de primar al Capitalei, așa cum se zvonește, nu are nicio șansă să-l învingă pe actualul edil, Ion Ceban. Declarația a fost făcută de Vladislav Kulminski, fostul consilier al Maiei Sandu, atunci când aceasta era premier. În cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” de la N4, Kulminski a declarat că afirmațiile în public ale lui Andrei Spînu, care susține că obiectivulul PAS este ca la următoarele alegeri locale să-l dea jos pe Ion Ceban, nu reprezintă altceva decât niște declarații politice, care mai greu pot deveni realitate.

”Ceea ce spune Spînu sunt afirmații care se încadrează în lupta politică, în conceptul unei lupte politice și, evident, el nu poate spune că Ion Ceban are șanse să câștige și iată din această cauză noi o să stăm cu mâinile în sân și să așteptăm când se va întâmpla acest lucru. Spînu, decoamdată, nu are șanse să ajungă în turul doi. Va fi foarte dificil să-l învingi pe Ion Ceban. De fapt, Andrei Spînu va trebui să se renască așa ca pasărea phoenix și nu știu dacă acest lucru este posibil”, a declarat fostul consilier al Maiei Sandu, actualul director al Institului de Inițiative Strategice.

Vladislav Kulminski a precizat că, indiferent de circumstanțe și opțiuni, lupta politică pentru Capitală trebuie să fie una corectă și democratică, fără implicarea procuraturii sau prin alte metode și mecanisme dubioase.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.