FOTO // Viorica Dumbraveanu, ținta unui site care promovează informații false

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a devenit ținta unui site de fake news, care scrie că aceasta ar fi infectată cu COVID-19. Dumbrăveanu dezminte zvonul și se declară indignată de falsurile lansate în plină pandemie.

“Astăzi un site de fake news a lansat un fals despre mine. De activitatea celor ascunși în „anonimitate”, care lansează falsuri, trebuie să se ocupe instituțiile de drept.

Sunt indignată de distribuirea știrilor false precum că sunt infectată de COVID-19. Aceste informații false sunt atacuri nu doar la persoana mea, dar și la sistemul de sănătate din Republica Moldova.

Nimeni nu este protejat de infecția COVID-19, dar este foarte important ca nici o persoană să nu fie stigmatizată și discriminată pe motiv de boală.

În acest răstimp am activat și m-am expus riscului de infectare, oare e un motiv pentru atacuri acide? Oare în plină pandemie poate domina minciuna?

Viața și sănătatea este tot ce contează. Sunt mama și fiică, care am stat în fața încercărilor, care luptă zilnic pentru sănătatea oamenilor, pentru că viața are prioritate” este mesajul ministrului Sănătății.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.