FOTO // Un pompier a fost trecut în rezervă într-un mod inedit

Un pompier din cadrul Unității Salvatori și Pompieri Edineț fost trecut în rezervă într-un mod inedit, după ce și-a dedicat întreaga viață, salvării vieților omenești. Acesta a fost scăldat în jeturi de apă.

Conform unei tradiții nescrise, practicate de salvatori, plutonierul Oleg Onea, a fost scăldat în jeturi de apă, din furtunurile de intervenție ale pompierilor. 

Ofițerul, care și-a dedicat 25 de ani din viață serviciului, a fost felicitat de colegi, iar superiorii i-au mulțumit pentru eforturile depuse și activitatea realizată în salvarea vieților omenești, dar și lichidarea incendiilor. Cei 24 de colegi cu care a activat pe parcursul carierei de salvator și pompier l-au felicitat pentru realizări și au menționat că au fost mândri să activeze împreună în calitate de camarazi. 

Conform informației Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în cadrul IGSU activează peste 2000 de angajați, iar 1900 dintre ei sunt salvatori și pompieri, ofițeri și subofițeri care intervin pentru prevenirea și lichidarea situațiilor excepționale, dar și misiuni de salvare ale vieților omenești.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.