Foto // Suspiciunile privind disensiunile din cadrul blocului politic ACUM se pot obeserva din imagini

Suspiciunile privind disensiunile din cadrul blocului politic ACUM sunt alimentate şi de modul în care Maia Sandu şi Andrei Năstase s-au afişat la dezbaterile de astăzi cu privire la Legea Procuraturii. La reuniunea la care participă ONG-uri afiliate blocului ACUM, Sandu şi Năstase nu stau alături, ci separaţi, aşa cum se poate observa în imaginea de mai jos. Mai mult, cei doi nici nu se privesc unul pe celălalt, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

Culmea e că unul din liderii de ONG-uri pariticipante la dezbateri este chiar autorul legii în vigoare cu privire la Procuratură, juristul Vlad Gribincea.

Amintim că, zilele trecute, Maia Sandu a publicat o fotografie de la o acțiune de protest derulată de exponenții blocului ACUM, din care, însă, l-a radiat pe colegul său de binom, Andrei Năstase. Maia Sandu a fost îndemnată de manifestanții din fața Guvernului să se lepede de populistul Andrei Năstase. „Maia Sandu, fii bărbat!”, „Năstase are mandat de urlat și protestat!”, „Năstase, deputat-psihopat!”, au scandat protestatarii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.