Exponenţii Bisericii Ortodoxe cer primelor persoane în stat să interzică paradele minorităţilor sexuale

Exponenţii Bisericii Ortodoxe din Moldova cer primelor persoane în stat să interzică paradele minorităţilor sexuale. Mitropolitul Moldovei Vladimir a expediat un demers preşedintelui Igor Dodon, şefului guvernului, preşedintelui Parlamentului şi Ministerului de Interne, în care solicită întreprinderea unor măsuri „privind interzicerea manifestaţiilor similare „Marşului fără Frică”, organizat în data de 19 mai, de comunitatea LGBT, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

În demersul citat de bloknot-moldova.md, Mitropolia Moldovei insistă asupra faptului că „autorităţile trebuie să protejeze cetăţenii de acţiuni care afectează principiile morale, drepturile şi libertăţile altor cetăţeni”.

Amintim că deputatul PAS Dumitru Alaiba a participat la marșul minorităților sexuale, organizat în Capitală. Anterior, și șefa sa de partid, Maia Sandu a participat la evenimentele organizate de LGBT. Totodată, liderii comunității homosexualilor din Moldova constant au făcut agitație electorală în favoarea Maiei Sandu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.