FOTO // Președintele a declarat că susținerea regiunilor este una din prioritățile guvernării actuale

Autoritățile centrale vor oferi tot sprijinul pentru dezvoltarea rețelei de apă și canalizare și construcția unei clădiri noi la Stația de epurare din satul Măgdăcești. Aceste asigurări au fost date de președintele Igor Dodon în cadrul vizitei sale în raionul Criuleni. Șeful statului s-a întâlnit cu mai mulți primari din raion, care au solicitat ajutorul pentru soluționarea mai multor probleme, printre care construcția unui teren sportiv la Măgdăcești și lipsa transportului interurban.

Președintele a declarat că susținerea regiunilor este una din prioritățile guvernării actuale, în special în domeniul reabilitării drumurilor, a infrastructurii și obiectelor de menire socială.

La Măgdăcești, președintele a mers și la o întreprindere cu capital străin, care exportă materie primă pentru companii cu renume din SUA și UE. Șeful statului le-a mulțumit partenerilor străini pentru crearea locurilor de muncă și posibilitatea de a exporta produse peste hotarele țării, ceea ce asigură încasări substanțiale la buget.

Igor Dodon a vizitat și gospodăria țărănească „Moara lui Ion Guzun” sau „Moara Domnească”, considerată cartea de vizită a satului Măgdăcești.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.