Lidera PAS, Maia Sandu, este taxată dur de opinia publică, după ce a tăinuit o întrevedere cu ambasadorul Rusiei

Lidera PAS, Maia Sandu, este taxată dur de opinia publică, după ce a tăinuit o întrevedere cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov. În opinia jurnalistului unionist Vasile Grozavu, nu este prima dată când Sandu procedează în acest mod.

“Maia a fost prinsă ca o elevă leneșă, fără dram de gândire strategică, ambițioasă și cu ochelari de cal. Ea a procedat exact așa ca și atunci când a fost demisă pentru faptul că a dorit să nominalizeze un procuror care să o servească pe ea, fata lui Soros-Barbăroșie: nu s-a consultat cu nimeni din opoziția de dreapta. S-a considerat deja regină”, scrie Grozavu, într-un articol publicat pe blogul său.

În opinia lui Grozavu, “e culmea neroziei să ascunzi o asemenea întrevedere, lăsându-i pe școliții diplomați ruși să-i arate cum se face politică externă”.

“Diplomatul rus a avut anterior întrevederi cu bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, iar cu o zi mai devreme – cu conducerea Comisiei Electorale Centrale. În ultimele zile, Vasnețov a discutat și cu președintele Igor Dodon, dar și cu spicherul Zinaida Greceanîi. Maia a fost ultima piesă pe tabla imperială de șah rusesc”, mai scrie Vasile Grozavu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.