FOTO // PDM a organizat o zi specială, plină de evenimente dedicate tuturor moldovenilor

PDM a organizat o zi specială, plină de evenimente dedicate tuturor moldovenilor, cu ocazia zilei de 9 mai, transmite stiridinmoldova.md cu referire la politics.md

Ziua a început prin a aduce un omagiu eroilor căzuţi în luptă în cel de-al Doilea Război Mondial, precum şi mulţumiri veteranilor pentru tot ceea ce au făcut pentru ţara noastră. Liderii democraţi au mers apoi împreună cu veteranii la cantina organizată special pentru a servi acestora un terci ostăşesc.

Împreună cu cei câteva mii de cetăţeni veniţi la sărbătoarea din scuarul Catedralei Mitropolitane, democraţii s-au bucurat de toate momentele din cadrul evenimentului: onorul muzicii militare, parada ecvestră a Cavaleriei Brigăzii de patrulare a INP al IGP, reprezentaţia fanfarei militare, jocuri pentru copii, muzică, dansuri şi multe alte surprize oferite celor prezenţi la eveniment.

La eveniment au fost prezenți reprezentanţii Partidului Democrat – deputaţi, lideri raionali, dar și aleşi locali. Partidul Democrat a dorit astfel, să transmită un mesaj de unitate pentru toţi cetăţenii R. Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.