FOTO Fețele reprezentanților partidelor și ultimele acțiuni spun totul! Cum arată finalul de campanie electorală?

Finalul campaniei electorale a reflectat şi profilurile reale ale principalilor concurenţi electorali. Pe de o parte, scene cu feţele solare ale liderilr democraţi, care împart trandafiri femeilor din Capitală, iar în oglindă – chipurile crispate ale fruntaşilor PAS-PPDA, care încearcă să-şi camufleze frustrarea că au pierdut încrederea electoratului, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

Amintim că 2500 de membri ai organizației teritoriale PDM din Chișinău, în frunte cu vicepreședintele formaţiunii Andrian Candu, dar și candidații de pe circumscripțiile municipale, au împărțit astăzi trandafiri tuturor femeilor, cu ocazia sărbătorii de Dragobete. Într-o intervenţie live pe Facebook, Andrian Candu a spus că scopul acțiunii este a aduce un zâmbet pe fețele orășenilor.

Tot astăzi, Maia Sandu şi Andrei Năstase au organizat astăzi un briefing de presă, pentru a încerca să stopeze exodul din PAS-PPDA, din preajma scrutinului. În cadrul briefingului, Maia Sandu şi Andrei Năstase au lansat un nou val de acuzaţii la adresa guvernării, făcându-se că nu înţeleg că principalele motive ale plecărilor masive sunt campania electorală extrem de slabă, dar şi gafele monumentale, care au surprins opinia publică. Cea mai răsunătoare eroare a fost declaraţia despre pretinsa otrăvire cu mercur a fruntaşilor PAS şi PPDA, care a provocat un val de ironii pe reţelele de socializare.

Mesajele emise de Năstase şi Sandu la conferinţa de presă au fost nebuloase şi lipsite de sens.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.