Fost ministru în Guvernul Sandu: Năstase ar fi meritat mai mult să conducă Cabinetul de Miniștri

Fostul ministru al Justiţiei în Guvernul Sandu, Stanislav Pavlovschi, sugerează, într-o postare pe Facebook, lidera PAS era un premier slab. Mai mult, Pavlovschi spune clar că președintele PPDA, Andrei Năstase, ar fi meritat mai mult să conducă fostul Cabinet de Miniştri.

„Chiar dacă politica nu acceptă moduri condiționale, totuși, ca o excepție, cred că ar fi judicios de spus că dacă în iunie 2019 prim-ministru al Moldovei ar fi fost Andrei Năstase, acum situația în ţară ar fi fost cu totul alta! Cu totul”, a scris Stanislav Pavlovschi.

Acesta a mai scris pe Facebook că lidera PAS, Maia Sandu, ar fi devenit ostatica propriului anturaj, care îi alimentează orgoliile.

„Eu admit că Maia Sandu are intenții bune, însă ea a devenit ostatica anturajului său – anturajul care nu numaidecât are idealurile pro-europene, împărtășite de ea. Dacă dânsa, în cel mai scurt timp, nu va face ordine în rândurile grădiniței de copii care o înconjoară, putem anticipa scăderea bruscă a popularității ei”, scrie Pavlovschi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.