Faptul că reprezentanții Blocului „ACUM” au mers la discuția cu Kozak este un lucru foarte prost, a comunicat liderul PUN

Liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru, care zilele trecute a anunțat că formațiunea sa va ieși la proteste în cazul unei înțelegeri dintre Blocul „ACUM” și Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), crede că o astfel de alianță ar readuce R. Moldova în sfera de influență a Federației Ruse, transmite stiridinmoldova.md cu referire la ziarulnational.md.

„Faptul că reprezentanții Blocului „ACUM” au mers la discuția cu Kozak este un lucru foarte prost. Se pare că alianța a fost decisă… De fapt, ei readuc Rusia la masa discuțiilor și o impun ca un decident în R. Moldova”, a declarat Șalaru pentru Ziarul NAȚIONAL.

De asemenea, rușii nu vor ca UE și SUA să fie decidenți în republica noastră, iar acest lucru le-a reușit, a adăugat politicianul. „Încotro mergem? Se pare că ne întoarcem în URSS”, a conchis Șalaru, care se află acum la o reuniune de la Varșovia.

De menționat că astăzi a avut loc o rundă de discuții dintre „ACUM” și PSRM, în vederea creării unei majorități parlamentare. Întrevederea a durat mai bine de o oră și partidele s-au înțeles să revină față în față marți după-amiază.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.